Sajtóközlemény a Széchenyi 2020 Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program keretében elnyert pályázatról

INTEGRÁLT, EGYSÉGES ÉS TELJESKÖRŰ ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELŐ RENDSZER LÉTREHOZÁSA

A DORSUM ZRT.  108,61 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program keretében „Integrált, egységes és teljeskörű ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer létrehozása” címmel benyújtott pályázatával. A projekt azonosítószáma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00134

A Dorsum legújabb fejlesztése, ”kifejlesztésre alkalmas ötlete” a kommunikációs iparághoz, ill. az információ-technológia szolgáltatás ágazathoz sorolható. A beépülő modul, vagyonkezeléssel foglalkozó vagy privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezeteknek lehet alkalmas. A Dorsum régóta gyárt vagyonkezelésre alkalmas szoftvert. Ezen szoftver moduláris felépítésű, tehát egy alap szoftverhez további modulok kapcsolhatók. A modulok mindig az adott ügyfél igényeire próbálnak választ adni. Napjainkban az egyik legnagyobb kérdés, hogy a vagyonkezeléssel foglalkozó vagy privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezetek honnan szereznek új ügyfeleket. A kérdés megválaszolása nem könnyű, hiszen jelenlegi rendszereink meglévő ügyfelek kezelésére szolgálnak és nem új ügyfelek megszerzésére. Új ügyfelek szerzésére marketing automatizmust biztosító és CRM (ügyfélkapcsolat-kezelés) szoftverek a legalkalmasabbak, amelyek jelenleg is szép számmal elérhetőek a piacon. Ebben a versenyben a Dorsum úgy kíván részt venni, hogy az adott piacra legjobban alkalmazható marketing aktivitásokba integrálja szoftverét, melynek segítségével a vagyonkezeléssel foglalkozó vagy privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezetek több ügyfélre tudnak szert tenni. Fő rendszerünk a terv szerint egy pénzügyi tervező – érdeklődést generáló és egy ügyfélkapcsolat-kezelő modullal egészülne ki. Napjainkban befektetést tervező rendszerek csak az online befektetéseket kínáló robot-tanácsadóknál érhetők el. A Dorsum ezen a területen azt az újítást tervezi, hogy ezt a lehetőséget a lehető legszélesebb körben eljuttatja a vagyonkezeléssel foglalkozó vagy privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezetek leendő ügyfelei számára, mindezt regisztráció nélkül.

Az általunk fejlesztett szoftver új módszer alkalmazását eredményezi a szolgáltatás nyújtásunk során, mely révén eljárás-innováció valósul meg. A klasszikus, illetve más, hasonló hozamszámító, profilozó és ügyfélkapcsolat-kezelő formáknál azáltal hatékonyabb fejlesztésünk, hogy ötvözi a klasszikus ügyfélkapcsolat-kezelő rendszereket a vagyonkezelési szoftverrel. Ezáltal egy időben sokkal több ügyfelet érünk el, miközben az ügyfélszerzés szintje nem csökken, sőt esetenként meg is haladhatja a tradicionális utat, valamint igen magas felhasználói élményt biztosít a folyamatban résztvevő mindkét fél (tanácsadó-ügyfél) számára a modern technológia és eszközhasználat által.

A fejlesztésről bővebb információt a www.dorsum.eu oldalon olvashatnak.

A sajtóközlemény itt letölthető.

dorsum_logo

Kapcsolat: Dorsum Zrt.
Cím: 1012 Budapest, Logodi utca 5-7.
Telefon/fax.: +36 1 487-3030
E-mail: info@dorsum.eu